Orodje za dostopnost

Zaključna prireditev, maj 2024

Zaključna prireditev, maj 2024

Šolsko leto se je zaključilo za zaključne letnike NPI programov, prav tako bodo šolo kmalu zapustili učenci 9. razredov, zato smo 17. maja izvedli zaključno prireditev.
Vsi razredi so pripravili točko, tako se je pelo, plesalo, recitiralo, igralo skeče,.. Letošnji »devetarji« so predali ključ šole novi generaciji, na koncu smo vsi skupaj zaplesali in se še posladkali s torto.

Uvodni govor na prireditvi je imela predsednica dijaške skupnosti, ki je pozdravila vse dijake, učence, vse starše, prijatelje in zaposlene. Prireditev so letos vodile 3 povezovalke programa.

Z nastopi smo začeli lepo po vrsti, zato je svojo točko prvi predstavil A razred. Sledil je B, … in vse tako naprej po abecedi. Na koncu so točke predstavili dijaki.Mobilna pomoč je pripravila poučno točko o kleklanju idrijske čipke, eno dekle je zaigralo tudi na kitaro.Ključ šole za devete razrede sta predala »čuvaja« ključa tega leta.


To pa so novi »varuhi« ključa.V točki učiteljev se je dogajalo veliko, najbolj je navdušil »influenser«.Najbolj pomembna točka je bila podelitev pohval.